Grup Enderrock

Editorial musical catalana especialitzada en la difusió de la música en català arreu dels Països Catalans.

Edita Enderrock, la primera revista de rock en català, i les publicacions Rockcol·lecció (edicions monogràfiques sorgides a partir del 1999), Sons de la Mediterrània (des del novembre del 2007 i actualment transformada en un portal web), en substitució de la revista bimestral Folc (36 números, que des de l’any 2000 tractava la música tradicional i ètnica), Jaç (nascuda al final del 2003, sobre jazz), i 440 Clàssica (des del juny del 2011, editada bimestralment i especialitzada en música antiga, clàssica, contemporània i òpera). Des del 2002, conjuntament amb ARC, edita l’Anuari de la Música.

Ha estat editora discogràfica, amb més de cinquanta referències publicades, coeditora de llibres musicals (amb Cossetània) i productora audiovisual en programes televisius (Enderrock TVUn tal jaç, etc.) i documentals (Bon cop de falç. La història de l’himneMai no ha mancat el teu alèLa Dharma, una emocióLa gran nit del Sant Jordi, Tete Montoliu. Una mirada, etc).

L’abril del 2005 obrí el web Enderrock.cat, que el 2011 es reformulà com a diari digital, i el desembre del 2013 creà el setmanari digital EDR, amb la voluntat de complementar l’edició de la revista mensual Enderrock i el diari musical digital Enderrock.cat