Estrenem el nou Enciclopèdia.cat

22/02/2022
Publicat el 22/02/2022 per mpradas@encicl…
home enciclopedia.cat

El nou Enciclopèdia.cat és el portal de coneixement de referència en català, un projecte del Grup Enciclopèdia que posa a l’abast de tothom continguts elaborats amb rigor. És un univers de continguts vius i en continu creixement, on es poden consultar més de 350.000 articles de temàtica molt diversa (història, economia, art, política, geografia, ciència, natura, etc.) provinents de més de 30 grans obres.

Aquests continguts es poden consultar a través del cercador i, en el cas de les obres temàtiques, també accedint-hi i navegant pel sumari de l’obra.

D’altra banda, a la pàgina inicial podem descobrir continguts que són al portal i que potser no havíem imaginat que hi eren. Així, a l’apartat El més nou veiem quins són els articles que es van actualitzant; a Avui destaquem, els articles que els editors destaquem d’alguna de les obres perquè considerem que són interès, ja que completen i amplien algun fet que és notícia, i a Temes d’actualitat, podem llegir els articles d’actualitat que els nostres especialistes van publicant.

En aquest nou camí d’Enciclopèdia.cat, els diccionaris de la llengua i els bilingües s’han independitzat en el portal germà Diccionari.cat. Us animem que també el tingueu com a referent.

Enciclopèdia.cat forma part d’un projecte ambiciós que el Grup Enciclopèdia desenvolupa en l’entorn digital al voltant de tres eixos: la llengua, amb Diccionari.cat, que dona accés a 12 diccionaris diferents; la ciència, amb Divulcat, l’eina de divulgació científica en català, i el coneixement en tots els àmbits, amb E​nciclopèdia.cat.

Et convidem a consultar tot aquest saber, a gaudir-ne, a compartir-lo, a participar-hi. Com fins ara, ens pots fer arribar qualsevol comentari o suggeriment que ens pugui ajudar a millorar.

Et donem la benvinguda al NOU Enciclopèdia.cat. Sigues part de la comunitat, i fem créixer la llengua catalana i el coneixement del nostre entorn.