Tots els articles d’Enciclopèdia.cat, ara en obert per a tothom!

08/03/2024
Publicat el 08/03/2024 per mpradas@encicl…
enciclopedia6

Tenim una gran notícia per a tots els amants del coneixement! Ens complau anunciar que tots els articles d’Enciclopèdia.cat ara estan disponibles en accés obert.

Sí, a partir d’ara no cal que et registris, ni que iniciïs sessió, al portal www.enciclopedia.cat per gaudir de tots els continguts que ofereix.

Des de la seva fundació, Enciclopèdia.cat s’ha establert com una font fiable i rica d’informació en català. En eliminar el requisit de registre per accedir als nostres continguts, volem portar el nostre compromís amb el coneixement en català encara més lluny, facilitant l’accés directe a tothom.

Què trobaràs a Enciclopèdia.cat? Quasi 400.000 articles procedents de 34 obres diferents d’una àmplia varietat d’àrees temàtiques! Des de l’art, l’economia, l’esport, el folklore, la geografia, la història, la llengua, la música, la natura, la tecnologia i molt més. El nostre portal es nodreix principalment d’obres publicades pel Grup Enciclopèdia en els seus 60 anys d’existència, adaptades al format digital i sotmeses a una actualització constant.

enciclopedia.cat

És un tresor únic en la cultura catalana, i ens enorgulleix ser la font de referència per a estudiants, acadèmics, professionals i amants del coneixement en general. Ara, amb aquest pas de posar tots els nostres articles disponibles en accés obert, esperem arribar a encara més persones i continuar sent una eina inestimable per aprendre i explorar.

Et convidem a continuar explorant Enciclopèdia.cat i a descobrir i compartir tot el coneixement que ofereix el nostre portal.