Resultats de la cerca
Es mostren 304 resultats
conserva
Envasament de conserves d’anxoves
© Fototeca.cat
Alimentació
Producte alimentari d’origen vegetal o animal, alterable.
En el qual la conservació és assegurada per l’envasament en un recipient estanc als líquids, als gasos i als microorganismes, a qualsevol temperatura inferior a 55°C, i pel tractament amb calor o qualsevol altre mètode autoritzat, a fi de destruir o inhibir totalment els enzims, els microorganismes o les seves toxines El valor nutritiu global d’una conserva és sempre una mica inferior al dels seus components en fresc La dessecació i la salaó de productes animals ja eren practicades a l’antiguitat per grecs i romans són àmpliament testimoniades, per exemple, la salaó de porc als Pirineus i la…
pastisset
Gastronomia
Pastisseria
Massa de pa relativament petita i farcida de conserves.
Ch’ŏngjin
Ciutat
Capital de la província de Hamgyŏng Septentrional, a la República Democràtica Popular de Corea, situada a la vora de la mar del Japó.
És un nucli industrial siderúrgia, conserves de peix, indústries químiques, tèxtils i un centre comercial port essencialment exportador de fusta i de conserves de peix
botulisme
Patologia humana
Forma greu d’intoxicació produïda per la ingestió d’aliments que contenen la toxina botulínica
, produïda pel clostridi
, bacteri que es troba en el sòl i en el tracte intestinal dels animals domèstics.
Els casos de botulisme humà són causats pel creixement del microbi sota condicions anaeròbiques en aliments crus o en conserva, sobretot de carns o de vegetals com les de llegums Entre altres factors, el pH és determinant per al creixement del clostridi productor de la toxina, de tal manera que a un pH inferior a 4,5 el creixement del bacteri és impossible en qualsevol aliment Per aquesta raó, en tecnologia alimentària, hom divideix tant els processos d’esterilització i les especificacions legals dels tractaments com la manipulació dels aliments en condicions estipulades per a aliments de…
Brenes
Municipi
Municipi de la província de Sevilla, Andalusia, al NE de Sevilla i drenat pel riu Guadalquivir.
Agricultura, ramaderia i indústria conserves, paper, pinsos
Saint-Benoît
Localitat
Localitat de l’illa de la Reunió.
Té indústries sucreres i de conserves alimentàries
Azagra
Municipi
Municipi de la comunitat autònoma de Navarra, situat a la riba esquerra de l’Ebre, al límit amb La Rioja.
Agricultura i indústries alimentàries especialment conserves de vegetals
Ayamonte
Municipi
Municipi de la província de Huelva, Andalusia, situat a la desembocadura del Guadiana, al límit amb Portugal.
Centre agrícola i pesquer, amb indústries de conserves de peix
Paginació
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- Pàgina següent
- Última pàgina