Resultats de la cerca
Es mostren 4 resultats
sushi
Yannig Van de Wouwer (CC BY-NC-ND 2.0)
Gastronomia
Plat de la cuina japonesa elaborat a base d’arròs bullit avinagrat, acompanyat de peix o marisc, generalment crus, o de verdures.
rotlle de sushi
© Consulate General of Japan, Perth
Gastronomia
Rotlle que es prepara embolicant sushi
amb una fulla d’alga i que se serveix tallat en trossos de prop de 2 cm.
Raül Romeva i Rueda
© Iniciativa.cat
Política
Polític.
Llicenciat en ciències econòmiques 1994 i doctor en relacions internacionals per la Universitat Autònoma de Barcelona 2002, on ha estat professor d’aquesta matèria 1994-95 i 1996-2002 Investigador sobre pau i desarmament al Centre UNESCO per a Catalunya 1994-98 i coordinador de campanyes de desarmament i prevenció de conflictes armats a Intermón-Oxfam 1998-99, d’octubre del 1995 fins a l’agost del 1996 fou l’ajudant principal del representant de la UNESCO a Bòsnia i Hercegovina i responsable del programa educatiu i de promoció del programa de Cultura de Pau d’aquest organisme, i hi fou també…
hojitxa
Alimentació
Te verd japonès, generalment bantxa i de vegades, sentxa o kukitxa, sotmès a un procés de torrefacció amb carbó, que produeix una infusió amb un contingut de teïna molt baix i amb un gust lleuger de caramel, que hom sol prendre com a acompanyament del sushi.
La paraula hojitxa prové del japonès, i significa "te completament torrat"