Resultats de la cerca
Es mostren 3 resultats
escalivada

Escalivada
Sílvia Martín (CC BY 2.0)
Gastronomia
Menjar que hom prepara coent al caliu albergínies, pebrots, ceba i tomàquet, i que posteriorment hom pela, esbocina i amaneix amb oli i sal.
tabule

Tabule de cuscús
fugzu (CC BY 2.0)
Gastronomia
Amanida feta amb búrgul o cuscús, tomàquet, ceba, julivert i menta, que s’amaneix amb oli d’oliva i suc de llimona, originària de Síria i el Líban.
còctel de gambes

Còctel de gambes
calafellvalo (CC BY-NC-ND 2.0)
Gastronomia
Preparació culinària que consta d’una barreja de peix i de marisc (o només de gambes), bullits i esmicolats, que se serveix en un bol o en una copa especial de doble fons damunt una capa d’enciam tallat menut i s’amaneix amb una salsa rosa a base de maionesa i quètxup.
S’acostuma a servir fresc al començament d’un àpat