Resultats de la cerca
Es mostren 5 resultats
dim sum

Varietats de dim sum
© Matteo J.K. Mihn
Gastronomia
Farcellet individual típic de la cuina xinesa que es cou al vapor o es fregeix i se serveix com a aperitiu.
tapes cantoneses
Gastronomia
Assortiment de plats de la cuina cantonesa que se serveix en petites racions, com a aperitiu o bé com a àpat principal, generalment acompanyat de te.
Inclouen una gran varietat de plats, dolços o salats diferents tipus de pasta farcida, fideus, boletes d’arròs, bocins de pollastre fregits, rotlles de primavera, pastissets, etc
natxos

Natxos
Christian Schnettelker (CC BY 2.0)
Gastronomia
Plat consistent en xips de tortilla amb formatge fos calent per sobre i, sovint, altres ingredients, com ara xili de Jalapa, olives, etc., que se serveix com a aperitiu o entrant.
Els natxos es poden convertir en un plat principal en incloure-hi altres ingredients, especialment carn, més formatge, crema agra, guacamole i alguna salsa Són un plat de la cuina tex-mex que s'ha popularitzat arreu
xip de tortilla
botàriga
Gastronomia
Menja feta d'ous de peix adobats amb sal, premsats i assecats al sol, que se sol servir tallada en làmines, com a aperitiu, o ratllada o en pols, com a condiment d'alguns plats.
La denominació botàriga , pròpia de l'Alguer, se sol associar amb ous de llissa llobarrera o tonyina, i la denominació garrofeta , pròpia de les comarques meridionals del País Valencià, amb ous de melva o de bonítol