Resultats de la cerca
Es mostren 5 resultats
entrant
Gastronomia
Plat, especialment lleuger, que se serveix en primer lloc en un àpat.
entrant
Gastronomia
Cadascun dels plats que hom serveix a taula, llevat de l’olla o el bullit.
bresaola
Gastronomia
Carn de bou salada i assecada, típica de la vall italiana de la Valtellina, que se sol servir tallada molt prima, generalment com a entrant.
natxos

Natxos
Christian Schnettelker (CC BY 2.0)
Gastronomia
Plat consistent en xips de tortilla amb formatge fos calent per sobre i, sovint, altres ingredients, com ara xili de Jalapa, olives, etc., que se serveix com a aperitiu o entrant.
Els natxos es poden convertir en un plat principal en incloure-hi altres ingredients, especialment carn, més formatge, crema agra, guacamole i alguna salsa Són un plat de la cuina tex-mex que s'ha popularitzat arreu
tzatziki
Gastronomia
Preparació culinària feta amb iogurt, cogombre, all, anet i, ocasionalment, menta o llimona, que se serveix com a entrant o com a acompanyament per a amanides o per a plats de carn o peix, típica de Grècia.