Resultats de la cerca
Es mostren 6 resultats
bistec

Bistec de vedella amb patates fregides
Allan Reyes (CC-BY-NC-ND 2.0)
Gastronomia
Tall (d’uns 100 a 200 g) de filet o fals filet de bou, de vedella, etc., per a coure a la graella o saltat a la planxa o fregit.
chateaubriand
Gastronomia
Filet de bou gruixut, cuit a la brasa, bastant cru de dintre, acompanyat amb salsa bearnesa.
Fou creat per Montmireil, cuiner de Chateaubriand
katsuobushi
Gastronomia
Filet de bonítol assecat, fumat i madurat amb el fong Aspergillus glaucus, propi de la cuina japonesa.
rosbif
Gastronomia
Tall de carn de bou o de vedella, especialment de fals filet, rostit lleugerament de manera que resti una mica cru per dintre.
saltimbocca

Saltimbocca
Fanny Schertzer (CC BY 3.0)
Gastronomia
Filet de vedella típic de la cuina romana, de vegades enrotllat i farcit, que es cobreix amb un tall de pernil i fulles de sàlvia i se salta en una paella amb mantega i vi blanc.