Resultats de la cerca
Es mostren 4 resultats
raclet

raclet
Gastronomia
Fogonet, generalment elèctric, que serveix per a preparar raclets.
cuina

Elaboració d'un plat jamaicà
© Corel - John McQuarrie
Gastronomia
Art de preparar els aliments segons tradició o noves combinacions.
Pot ésser interpretat com una forma instintiva i avial d’adaptació de la dieta en funció de les disponibilitats i necessitats alimentàries, amb introducció de factors imaginatius Així, cada país desenvolupa, segons les primeres matèries disponibles i d’acord amb la seva mentalitat, combinacions culinàries específiques A Europa hom pot distingir el sector nòrdic, caracteritzat per la cuina de la mantega, l’ús de la cervesa com a beguda i els productes fumats, i el mediterrani, que utilitza respectivament oli d’oliva, vi i productes conservats per salaó A França, el desenvolupament de la…
càtering
Gastronomia
Àpat de grup que s’encarrega a una empresa especialitzada, la qual s’ocupa de preparar-lo i, generalment també, de transportar-lo i servir-lo en el lloc convingut (servei de càtering).