Resultats de la cerca
Es mostren 2 resultats
atmosfera controlada
Tecnologia
Medi gasós, de característiques físico-químiques controlades, que emplena el recinte tancat on es realitzen determinats processos productius, sigui per evitar reaccions d’oxidació de metalls fosos, per modificar la coloració del vidre fos, per afavorir certes reaccions químiques superficials en els forns de tractament tèrmic, etc.
A les cambres de refrigeració d’aliments vegetals, les atmosferes controlades pobres en oxígen i riques en diòxid de carboni alenteixen l’activitat metabòlica i, per tant, regulen la degradació fisiològica dels aliments
rellotge submergible
Tecnologia
Rellotge impermeable capaç de poder ésser introduït completament dins l’aigua sense que la pressió pugui vèncer les proteccions de la caixa.
El fabricant ha d’especificar fins a quina profunditat garanteix la submergibilitat del rellotge, en metres o atmosferes de pressió L’equivalència s’estableix partint de la base que cada 10 metres de profunditat la pressió augmenta aproximadament una atmosfera