Resultats de la cerca
Es mostren 6 resultats
crespell
Pastisseria
Pasta dolça ondada, dentada o rugosa.
La forma i la composició de la qual varien segons les regions coca de pasta adobada, molt esponjosa, feta de farina, ous i sucre Camp de Tarragona, Garrotxa, sovint fregida amb molt d’oli Ribagorça mena de bunyol de farina i oli Vallès, Priorat i, també de flor de carbassera empanada Baix Empordà petita coca de farina amb saïm o oli i, a vegades, amb ous, llet o suc de taronja, ensucrada i amb puntes o tavelles a la vorera Menorca, Mallorca
casca
Pastisseria
Coca circular foradada al centre, feta de pasta ensucrada i untada d’ou, tradicional al País Valencià i a les Balears.
fulloldre
Pastisseria
Coca circular de pasta fullada feta amb llard, oli, ous, llevat, matafaluga, sal, farina, aigua i sucre, que hom enrotlla en espiral.
panoli
Pastisseria
Coca feta de farina, sucre i oli, amb vi blanc (a Tortosa) o amb aiguardent (al Maestrat i als Ports), cuita al forn.