Resultats de la cerca
Es mostren 6 resultats
crespell
Pastisseria
Pasta dolça ondada, dentada o rugosa.
La forma i la composició de la qual varien segons les regions coca de pasta adobada, molt esponjosa, feta de farina, ous i sucre Camp de Tarragona, Garrotxa, sovint fregida amb molt d’oli Ribagorça mena de bunyol de farina i oli Vallès, Priorat i, també de flor de carbassera empanada Baix Empordà petita coca de farina amb saïm o oli i, a vegades, amb ous, llet o suc de taronja, ensucrada i amb puntes o tavelles a la vorera Menorca, Mallorca
garrofeta del papa
Pastisseria
Pasta dolça feta de sucre i de rovell d’ou típica de Tortosa i de Mallorca.
encasada
Pastisseria
Dolç de tradició barcelonina, mena de bunyol gros de paret endurida, de pasta fina i molt dolça, i amb crema a dins.
pannacotta
Pastisseria
Menja dolça en forma de flam, típica d’Itàlia, que s’elabora coent nata amb sucre, vainilla i gelatina o un altre espessidor.
cupcake

Cupcakes
© Katja Seaton
Pastisseria
Pastís rodó individual, de vegades farcit, que es cobreix per la part superior amb una capa dolça, generalment de sucre i clara d'ou, fondant o crema de mantega, i es decora sovint amb motius comestibles, originari de la pastisseria anglosaxona.