Resultats de la cerca
Es mostren 4 resultats
bombó
Pastisseria
Dolç petit, de formes molt diverses, de xocolata, a vegades farcit de fruita seca o confitada, de fondant, de licors, de caramel, etc.
La seva elaboració, inicialment artesanal, sol ésser actualment molt automatitzada Hom treballa mecànicament de primer la xocolata fosa entre 40 i 50°C o una barreja de xocolata fosa i de xarop de sucre aromatitzat, i efectua després el farciment, si és el cas
trufa
Pastisseria
Mescla de nata batuda i xocolata fosa en parts iguals que hom empra en pastisseria per a farcir pastissos.
Eventualment pot contenir també algun licor, pólvores de pell de taronja, etc Aquesta trufa és anomenada també trufa crua , per a diferenciar-la de la trufa cuita, emprada en bomboneria
trufa cuita
Pastisseria
Mescla de nata líquida i xocolata fosa en parts iguals, emprada en bomboneria com a suport del farciment dels bombons farcits.
trufa
Pastisseria
Dolç petit, mena de bombó, elaborat amb una mescla de nata batuda i xocolata fosa en parts iguals i recobert amb xocolata ratllada, que hom es menja ben fred, per la qual cosa hom l’anomena generalment trufa gelada
.