Resultats de la cerca
Es mostren 30 resultats
pastís

Pastís de xocolata amb corona de nata
© Fototeca.cat
Pastisseria
Qualsevol producte fet a base de massa de farina, mantega i sucre, aromatitzada i cuita al forn.
Les formes, les dimensions i els ingredients addicionals dels pastissos són molt diversos, i hom els guarneix o els farceix amb crema, fruita, etc Les pólvores per a productes de pastisseria són barreges de diversos ingredients, especialment de farines, fècules, ous, llet i derivats, fruita seca, sucs de fruita concentrats, vainilla, cacau i derivats, canyella, extractes de cafè, espècies, aromes, sucre, sal, greixos, llevats naturals o gasificadors i additius colorants, texturitzadors i àcids orgànics Llur valor nutritiu és energètic, especialment si són rics en greixos Són poc digeribles, a…
pastís

Tortell de pasta fullada i nata
© Fototeca.cat
Pastisseria
Menja de confiteria, com ara els bescuits, les coques, els tortells, les ensaïmades, els melindros, els púdings, les rosquilles, etc.
melindro

Melindros
Pastisseria
Pastís elaborat, bàsicament, amb sucre, farina i ous.
Hom hi pot afegir aromatitzants, com ara vainilla, canyella, llimona, etc, o bé més ingredients, com xocolata, avellanes, etc
massini

Massini
Rafel Miro (CC BY-NC-ND 2.0)
pet de monja

Pets de monja
cobertura
Pastisseria
Bany, generalment d’almívar o de xocolata, amb què hom cobreix un pastís.
encenall
Pastisseria
Pastís en forma d’espiral fet amb ametlla, farina i sucre i recobert de xocolata.
gofra

Gofra amb maduixes
© Corel
Pastisseria
Pastís, generalment rectangular, cuit entre dues planxes que hi graven un dibuix alveolar en relleu.
llaç
Pastisseria
Pastís de pasta fullada gebrat i generalment farcit de cabell d’àngel que té forma de llaç.