Resultats de la cerca
Es mostren 8 resultats
pastisset
Pastisseria
Petita panada semicircular farcida de cabell d’àngel, pròpia de Tortosa.
pastisset
Gastronomia
Pastisseria
Massa de pa relativament petita i farcida de conserves.
briuat
Pastisseria
Pastisset de pasta de full farcit generalment d’ametlles, fregit i cobert de mel, típic del Marroc.
banya de gasela
Pastisseria
Pastisset en forma de mitja lluna farcit amb una pasta d’ametlles aromatitzada amb aigua de flors de taronger, típic del Magrib.
baclaua
Pastisseria
Pastisset de pasta de full farcit de festucs, nous o ametlles i cobert de mel, típic de Turquia i dels països del Pròxim Orient.
xabàkia
Pastisseria
Pastisset en forma de cinta, trena o llaç, típic del Magrib, fregit amb oli i posteriorment recobert amb mel i decorat amb sèsam, que es menja especialment durant el ramadà.