Resultats de la cerca
Es mostren 4 resultats
sara
Pastisseria
Pastís fet amb bescuit i crema de mantega, recobert amb la mateixa crema i trossets d’ametlles torrades.
A vegades hom posa sucre de llustre per fora i fa amb la crema, per sobre, un dibuix en forma de reixat El seu nom prové de l’actriu Sarah Bernhardt
xantillí
Pastisseria
Nata batuda en fred, amb sucre, pólvores de vainilla i fruita confitada tallada a trossets molt petits, emprada en pastisseria.
Sense fruita confitada, és utilitzat en la preparació del xantillí amb maduixes
bismarck
Pastisseria
Pastís de pasta de brioix, de forma allargada, com de barra de pa, farcit de crema i nata i amb sucre de llustre i trossets d’ametlles crues per sobre.
cookie
Pastisseria
Galeta de forma arrodonida i superfície rugosa que hom elabora amb farina, sucre, mantega o altres greixos i ous, i que generalment conté trossets de xocolata o de fruita seca, originària de la pastisseria dels Estats Units d’Amèrica.