Resultats de la cerca
Es mostren 10 resultats
crudivegetarià | crudivegetariana
Dietètica
Vegetarià que segueix un règim alimentari basat en el consum, de manera exclusiva o en una proporció elevada, d’aliments crus, incloent-hi els germinats i els fermentats, o cuits a baixa temperatura.
La dieta inclou, a més de productes d'origen vegetal, també alguns productes d’origen animal que no comporten el sacrifici de l’animal, com ara la mel o la llet fresca
ovovegetarianisme
Dietètica
Règim alimentari basat en el consum d'aliments d'origen vegetal i ous.
Tradicionalment, s'ha identificat l'ovolactovegetarianisme amb el vegetarianisme
lactovegetarianisme
Dietètica
Règim alimentari basat en el consum d'aliments d'origen vegetal i productes lactis.
apivegetarianisme
Dietètica
Règim alimentari basat en el consum d'aliments d'origen vegetal i de productes apícoles.
ovolactovegetarianisme
Dietètica
Règim alimentari basat en el consum d'aliments d'origen vegetal, ous i productes lactis.
Tradicionalment, s'ha identificat l'ovolactovegetarianisme amb el vegetarianisme
ovovegetarià | ovovegetariana
Dietètica
Vegetarià que segueix un règim alimentari basat en el consum d'aliments d'origen vegetal i ous.
Tradicionalment, s'han identificat els vegetarians amb els ovolactovegetarians
lactovegetarià | lactovegetariana
Dietètica
Vegetarià que segueix un règim alimentari basat en el consum d'aliments d'origen vegetal i productes lactis.
apivegetarià | apivegetariana
Dietètica
Vegetarià que segueix un règim alimentari basat en el consum d'aliments d'origen vegetal i de productes apícoles.
ovolactovegetarià | ovolactovegetariana
Dietètica
Vegetarià que segueix un règim alimentari basat en el consum d'aliments d'origen vegetal, ous i productes lactis.
Tradicionalment, s'han identificat els vegetarians amb els ovolactovegetarians
crudivegetarianisme
Dietètica
Règim alimentari basat en el consum, de manera exclusiva o en una proporció elevada, d’aliments d’origen vegetal i d’alguns aliments d’origen animal crus (llet fresca, mel, etc.), incloent-hi els germinats i els fermentats, o cuits a baixa temperatura (inferior als 40 o 46°C, segons l’escola).