Resultats de la cerca
Es mostren 4 resultats
bona Lluïsa d’Avranches
Fructicultura
Varietat de perera d’origen francès de desenvolupament ràpid..
El fruit, gairebé sempre solitari, mitjà, de forma oval, allargada i iregular, de color verd groguenc, amb la polpa blanca, fina i sucosa, i de perfum especial, madura de setembre a novembre
cadenera
Fructicultura
Varietat de taronger, amb fruit de pell granellosa, arrodonit o oval, i de polpa molt fina i sucosa, lleugerament àcida, sense pinyols, o amb pocs, i un pes mitjà de 150-190 g.
canyella
Fructicultura
Varietat de pera anomenada també mantegosa Giffard
, de mida mitjana i de forma allargada; el color de la pell és verd groguenc, vermellós de la cara assolellada; la polpa és blanca, fina i sucosa.
blanca d’Aranjuez

Peres blanquilles
© Fototeca.cat
Fructicultura
Varietat de perera de vegetació vigorosa, amb fruits petits, allargats, de color verd brillant i de pell molt fina, amb la polpa blanca, sucosa, aromàtica i ensucrada que maduren entre agost i desembre i es conserven molt de temps en cambra frigorífica.