Resultats de la cerca
Es mostren 8 resultats
benvingut
Fructicultura
Varietat de presseguer, vigorós, molt ramificat, d’aspecte arbustiu.
El fruit, esfèric, lleugerament aplatat, té l’epidermis groga i la carn consistent, mitjanament sucosa i perfumada madura entre juliol i agost
bona Lluïsa d’Avranches
Fructicultura
Varietat de perera d’origen francès de desenvolupament ràpid..
El fruit, gairebé sempre solitari, mitjà, de forma oval, allargada i iregular, de color verd groguenc, amb la polpa blanca, fina i sucosa, i de perfum especial, madura de setembre a novembre
califòrnia
Fructicultura
Varietat de taronja pertanyent al grup de les Washington Navel
.
L’arbre és gros i vigorós, amb el brancam espinós i amb grans fulles de color verd fosc El fruit, que madura a petits intervals de novembre a febrer, és gros, arrodonit i umbilicat, de pell gruixuda i poc compacta la polpa és sucosa i dolça És una varietat resistent al transport i a la conservació en frigorífic
bon cristià
Fructicultura
Nom donat a un grup de peres de forma irregular i de polpa sucosa o semisucosa, sovint fibrosa.
Entre les varietats més apreciades cal esmentar la bon cristià Williams , la bon cristià d’hivern o pera de Roma i la bon cristià d’estiu
bergamota
Fructicultura
Denominació comuna de diverses varietats de peres de forma arrodonida, aplanades en el pecíol, i de polpa sucosa, com la de les mantegoses.
cadenera
Fructicultura
Varietat de taronger, amb fruit de pell granellosa, arrodonit o oval, i de polpa molt fina i sucosa, lleugerament àcida, sense pinyols, o amb pocs, i un pes mitjà de 150-190 g.
canyella
Fructicultura
Varietat de pera anomenada també mantegosa Giffard
, de mida mitjana i de forma allargada; el color de la pell és verd groguenc, vermellós de la cara assolellada; la polpa és blanca, fina i sucosa.
blanca d’Aranjuez

Peres blanquilles
© Fototeca.cat
Fructicultura
Varietat de perera de vegetació vigorosa, amb fruits petits, allargats, de color verd brillant i de pell molt fina, amb la polpa blanca, sucosa, aromàtica i ensucrada que maduren entre agost i desembre i es conserven molt de temps en cambra frigorífica.