Resultats de la cerca
Es mostren 8 resultats
barra

barres de pa
(CC0)
braçalladora
Alimentació
En la premsa de formatge, barra de fusta que prem el formatge i li fa escórrer el xerigot.
baguet

Baguet
© Fototeca.cat
Alimentació
Pa d’origen francès, en forma de barra llarga i estreta, d’uns 60 a 70 cm de longitud.
fynbo

Fynbo
Alimentació
Formatge danès fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma, presentat generalment en forma de barra, originari de l’illa de Fiònia (en danès, Fyn).
cheshire
Alimentació
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma i gust lleugerament salat, presentat generalment amb forma de barra, originari de la ciutat anglesa de Chester, capital del comtat de Cheshire.
kernhem
Alimentació
Formatge holandès fet amb llet de vaca, de pasta premsada tova, madurat durant un període de trenta dies, de textura tendra i cremosa i gust suau, que es presenta amb forma de barra rodona.
pa

Varietat de pans
© Fototeca.cat - Corel
Alimentació
Producte resultant de la cocció d’una massa constituïda per una barreja de farina de blat, aigua, sal i llevat, després de sotmetre-la a un procés de fermentació per aconseguir una esponjositat més o menys accentuada segons el tipus de pa i els costums de cada lloc.
Els primers testimoniatges arqueològics de la transformació de blat en farina daten de fa 8 000 anys el tipus de pa més primitiu no era sinó una massa cuita, sense fermentar i en forma de galeta La descoberta de la fermentació és atribuïda als egipcis, puix que cap al 2 600 aC feien el pa amb mètodes essencialment semblants als actuals En diversos capítols de la Bíblia hi ha referències al pa El pa més antic que es conserva encara intacte fou trobat en el curs de les excavacions d’una ciutat lacustre, a Suïssa Normalment el pa és fet amb farina de blat, puix que aquesta és l’única farina que…
vacherin
Alimentació
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta crua premsada, suau i elàstica, madurat durant un període mínim de tres setmanes, amb gust lleugerament salat i textura cremosa. És presentat en forma de barra i envoltat d’una crosta d’escorça d’avet, i originari de la Savoia..