Resultats de la cerca
Es mostren 3 resultats
ordiat
Alimentació
Aigua d’ordi, preparada per cocció sobretot d’ordi perlat.
És refrescant i diürètic
cabellera de panotxa
Alimentació
Botànica
Conjunt dels estils i els estigmes del blat de moro.
La seva infusió és usada com a diurètic cassolà
te

Te gelat
© Corel
Alimentació
Economia
Producte obtingut per preparació amb fermentació o sense de fulles joves i gemmes o brots de te.
La qualitat del te depèn del lloc de producció, l’època de collita, la part de la planta i el mètode d’elaboració Segons aquest darrer, pot ésser verd no fermentat, negre fermentat i oolong semifermentat El te verd és obtingut per enrotllament i dessecació de les fulles després d’haver-ne inactivat els enzims per escaldament amb vapor d’aigua, amb posterior escalfament fins que adquireix un color verd fosc eventualment és aromatitzat amb flors camèlies o magnòlies L’elaboració del te negre el més corrent als Països Catalans comprèn les següents operacions emmusteïment de les fulles,…