Resultats de la cerca
Es mostren 8 resultats
conill
Alimentació
Tall del muscle de les potes de bou o vedella.
És anomenat també garró del darrere carn
filet
Alimentació
Tros del llom del bou, de la vedella, etc, que no té ossos ni tendons.
tàrtar
Alimentació
Preparació culinària de carn picada (vedella, bou, etc.) o de peix (tonyina, salmó, etc.), que hom menja crua i adobada amb diferents condiments o salses.
capipota
Alimentació
Producte gelatinós elaborat amb cap de vedella, del qual hom ha llevat el cervell, les galtes i la llengua, el qual un cop cuit és desossat i pelat.
xòped
Alimentació
Embotit cuit elaborat amb una pasta fina feta de carn i greix de porc, vedella, pollastre o gall dindi capolats i barrejats amb petits daus de carn magra.
Alimentació 2015
Alimentació
Nova reglamentació sobre la declaració d'allèrgens Les allèrgies produïdes pels aliments són un aspecte clau en la seguretat alimentària, per aquest motiu tant la indústria com altres operadors econòmics relacionats tenen la responsabilitat d'afavorir que les persones allèrgiques puguin escollir els aliments que contribueixen, de manera segura, a una alimentació saludable En aquest marc, s'han establert normes que obliguen a informar de la presència de components potencialment allergògens quan s'incorporen com a ingredients en els productes alimentaris Des del desembre del 2014, va esdevenir…