Resultats de la cerca
Es mostren 5 resultats
pont-l’évêque
Alimentació
Formatge de Normandia fet amb llet de vaca, de crosta de color ocre i pasta tova, untuosa, de color blanc de vori tirant a groc i sabor afruitat, amb un 50% de matèries grasses.
Protegit per una denominació d’origen des de 1972, deu el seu nom al poble de Pont-l’Évêque, al departament del Calvados
idiazabal
Alimentació
Formatge basc fet amb llet d’ovella, amb la crosta de color marró, de pasta premsada i no cuita, de color blanc de vori, atapeïda i flexible, de sabor suau i fumat, que conté un 45% de matèries grasses.
Pren el seu nom del de la vila d' Idiazabal , Guipúscoa
cebreiro
Alimentació
Formatge gallec fet amb llet de vaca, amb la crosta de color blanc de vori i la pasta premsada i no cuita, de color groguenc, atapeïda, que es trenca fàcilment, de sabor una mica picant, amb un 40% de matèries grasses.
fontal
Alimentació
Formatge italià fet amb llet de vaca, de crosta prima i compacta, i pasta premsada i cuita, tendra, de color blanc de vori, amb alguns forats petits, i de sabor suau, amb un 45% de matèries grasses, que imita la fontina.
provolone
Alimentació
Formatge italià fet amb llet de vaca o de femella de búfal, amb la crosta recoberta de parafina incolora, de pasta premsada de color de vori, compacta i homogènia, que a vegades té un sabor una mica picant, amb un 44% de matèries grasses.