Resultats de la cerca
Es mostren 297 resultats
Carme Ruscalleda tanca el seu restaurant
La xef Carme Ruscalleda serveix el sopar de comiat al seu restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar, amb el qual al llarg de 30 anys s’ha situat al capdavant de la gastronomia internacional En total, amb el Sant Pau i dos restaurants més ha guanyat set estrelles Michelin Ruscalleda té previst emprendre un nou projecte, el Cuina Estudi
Zarautz

Hotel Restaurant Karlos Arguiñano, al barri de Mendilauta de Zarautz
© CIC-Moià
Municipi
Municipi de Guipúscoa, País Basc.
Port de pesca a la costa cantàbrica i centre d’estiueig, té indústries metallúrgiques i alimentàries Conserva algunes cases del segle XV
la Fàbrega

Aspecte de l'antic molí de la Fàbrega, reconvertit en restaurant
© CIC-Moià
marisqueria

Marisqueria
Juan Seguí Moreno (CC BY-NC-ND 2.0)
rostidoria
Restaurant on se serveix carn rostida.
Carme Ruscalleda i Serra

Carme Ruscalleda i Serra
© C. Ruscalleda
Gastronomia
Cuinera.
En acabar els estudis de comerç mercantil 1968 s’incorporà al negoci familiar, un comerç d’alimentació que el 1976 obrí una línia de menjars per a emportar El 1988, conjuntament amb el seu marit, Toni Balam, obrí el seu propi establiment, el restaurant Sant Pau a la seva vila natal El 1991 el restaurant obtingué la primera estrella de la Guia Michelin Espanya-Portugal, el 1996 aconseguí la segona i el 2005 la tercera fou el tercer establiment a Catalunya en obtenir tres estrelles Michelin El 2004 obrí el segon restaurant Sant Pau, a Tòquio, premiat el…
Benoît Violier
Gastronomia
Cuiner francès.
Es formà com a cuiner i pastisser amb Didier Stéphan, els anys 1987-90 El 1991 anà a París, on fou deixeble d’alguns dels principals xefs francesos El 1996 s’incorporà al restaurant Frédy Girardet, a Crissier, prop de Lausana, que el mateix any, en canviar de propietari, canvià el nom pel de Restaurant de Hôtel de Ville El 1999 n’esdevingué cuiner en cap, i el 2012 propietari, juntament amb la seva dona Des del 1998 el restaurant obtingué cada any tres estrelles Michelin Considerat per diverses publicacions i societats gastronòmiques un dels millors…
Mey Hofmann
Gastronomia
Nom amb el qual és coneguda la cuinera Maria Remei Hofmann i Roldós.
Filla d’alemany i catalana, estudià hostaleria a Alemanya, interiorisme i gemmologia L’any 1983, al barri de la Ribera de Barcelona, obrí una escola d’hostaleria, que esdevingué pionera en la renovació i la difusió de la gastronomia catalana i que entre els seus mestres tingué primeres figures de la gastronomia, com Juan María Arzak o Alain Ducasse Posteriorment obrí, també a Barcelona, el Restaurant Hofmann 1992 orientat a facilitar les pràctiques als alumnes de l’escola, la Pastisseria Hofmann 2008, l’Espai de degustació Hofmann 2012, el Racó Hofmann, dins del mateix …
Paginació
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- Pàgina següent
- Última pàgina