PRODUCCIÓ: A.Padrós (Terrassa); ARGUMENT I AMBIENTACIÓ / DECORACIÓ: A.Padrós; GUIÓ: A.Padrós, Fernando Huici; FOTOGRAFIA: Carles Gusi (blanc i negre, normal); MUNTATGE: Miquel Bonastre; MÚSICA: Lluís Rambla i un gran nombre de cançons i melodies populars i cinematogràfiques, fragments operístics, etc.; INTERPRETACIÓ: Rosa Morata, Marta Vives, Rita Cemeli, Walter Cots, Paco Caja, F.Huici, Enrique Ibáñez, Jesús Garay, Miguel Tristán.
La cinta ens endinsa en un abocador d’escombraries on es refugia un grup de marginats. Tant la situació com els personatges remeten a les afliccions del final del franquisme i a unes expectatives contestatàries que són caricaturitzades sense pietat. Els cants de sirena del sistema els atreu a una festa social, i només un podrà escapar del parany immolador.
Des de la fi de la dècada del 1960, Padrós realitzà una filmografia pagada de la seva butxaca. Amb el pas al llarg, creà un estil ben personal manifestat en aquesta obra i en la següent, Shirley Temple Story (1975-76). Films desmesurats i plens d’ironia sobre una època de dictadura i contracultura, coacció i agitació, ambdós es desborden cap a l’esperpent i el neoexpressionisme, amb múltiples referències musicals, icòniques i culturals. El lleuger argument de la cinta es dilata en dues hores llargues, entre xerrameques descordades, parèntesis onírics i un vast repertori musical. Un altre punt fort de l’obra rau en la utilització del negatiu de so (que Pere Portabella ja havia emprat abans). Segons el mateix director la cinta és una "Meditació sobre la marginació i les seves conseqüències. Reclosos en un món a part, [...] els personatges, insatisfets sexualment i política, molt bé podrien representar trenta anys de la nostra història [...]".
EQUIPS CINECLUB ENGINERS / CINECLUB MIRADOR: "Lock-out", un film d’Antoni Padrós. CCE, Barcelona 1973.
MARTÍ, O.: Antoni Padrós en la Filmoteca, "Teleexprés", 28.01.1976.