i cogombre | enciclopèdia.cat

☰ Navegació pels sumaris

Gran enciclopèdia catalana

cogombre

pepino (es)
substantiu masculím
Agronomia    Botànica
pepino (es)
Cogombres
© C.I.C. - Moià
agricultura agr i botànica bot
Fruit del cogombre, oblong i berrugós, consumit generalment cru, en amanides; és molt ric en aigua i poc en elements nutritius, però conté grans quantitats de vitamines A i C.

És usat per la indústria cosmètica com a ingredient bàsic de cremes de bellesa i de la llet de cogombre d’efectes calmant i suavitzador cutanis.

Llegir més...