aguará-guasú
*

Chrysocyon brachyurus (nc)
m
Mastologia

Aguará-guasú

Press-office.fc.de (cc-by-sa-3.0)

Mamífer carnívor de la família dels cànids, de color rogenc, semblant a un llop, però no tan corpulent, amb el pèl i les potes molt llargs, orelles grosses i musell afinat.

Habita el Brasil, el Paraguai i el nord de l’Argentina. Té hàbits nocturns i s’alimenta d’animals petits i d’algunes fruites.