Es formà com a pastisser al negoci que la seva família tenia a Lleida, i l’any 1957 s’establí a Barcelona, on obrí una pastisseria al carrer Gran de Gràcia, a partir de la qual creà una xarxa d’establiments de botigues i passà a la confecció industrial de pastissos i al sector dels gelats.
Introductor dels gelats i de la pastisseria congelada per a la restauració i l’hostaleria, l’any 1982 obrí una fàbrica a Montgat (Maresme) i el 1993 fundà la filial Farggi, dedicada als gelats de qualitat, amb la qual accelerà el creixement de la seva empresa i es convertí en un dels líders del sector a la península Ibèrica. L’any 2008 el Grup Farga amplià novament la capacitat amb l’adquisició a la multinacional Unilever de les instal·lacions de l’antiga Frigo al Poblenou de Barcelona (actual districte 22@).
Fou també un destacat dirigent esportiu: durant la presidència de Joan Gaspart (2000-03) ocupà la vicepresidència del Futbol Club Barcelona, dedicada al futbol base, i durant el seu mandat impulsà el planter de jugadors de La Masia. El febrer del 2009 fou nomenat vicepresident de la Federació Catalana de Futbol.