Cursà estudis de disseny d’interiors i disseny industrial a Elisava (1983-85) i a la Scuola Polytecnica di Milano (1986-87). Treballà com a dissenyador en diverses empreses, entre les quals destaquen: Authentics, B-Sign, Camper, Cha-cha, Desigual, Droog Design, Esencial mediterráneo, Imaginarium, Isee2, Nani Marquina, VeryLustre i Saporiti.
A partir del 1997, començà a exhibir els seus dissenys que introduí en la gastronomia, modalitat en la qual fou un pioner. Ha exposat les seves obres en museus de gran prestigi, com el MOMA (Nova York), el MuDAC (Lausana), el MACBA (Barcelona) i el Centre Pompidou (París), i algunes de les peces formen part de les col·leccions permanents del MOMA, el FRAC i el Central Museum d’Utrecht.
Entre les seves darreres publicacions destaquen Food. Design & Culture (1999), Spoon (2002), Parallel thoughts in different times (2003) i Bright minds, beautiful ideas (2004).
El 2000 fou guardonat amb el premi Ciutat de Barcelona de disseny, el 2007 rebé el Premi Nacional de cultura i el 2014, juntament amb Antto Melasniemi, el premi FAD d’Arquitectura i interiorisme pel Solar Kitchen Restaurant de Hèlsinki.