Resultats de la cerca
Es mostren 118 resultats
carrer de ses Voltes
Carrer del nucli antic de Ciutadella (Menorca), que va de la plaça Vella a la de la Catedral.
Principal via comercial de la ciutat, és famós per les seves cases porxades, que n'aixopluguen les voreres En una de les seves cases nasqué Josep MQuadrado
cuscús
© MPG
Gastronomia
Plat típic d’Àfrica del Nord, preparat amb sèmola de blat de moro o d’arròs i carn en petits bocins (moltó, pollastre, etc), amb possibilitats d’addició de mantega, sal, cigrons, carxofes, etc.
fruiteria
© Lluís Prats
sopa
© Corel
Gastronomia
Plat en què el pa és substituït per arròs, tapioca, fideus o altres pastes.
verdura
© Fototeca.cat-Corel
Alimentació
Nom genèric de les hortalisses que hom conrea per aprofitar-ne les fulles i les tiges tendres (enciams, cols, espinacs, etc) o les inflorescències (bròquil, coliflor, carxofes, etc), i que es mengen cuites o també fresques en amanides.
aigüera
© Fototeca.cat
Pica per a rentar els plats, fregadora.
alimentació complementària
Pediatria
Incorporació d’aliments sòlids i líquids diferents de la llet materna i de la llet de formulació a l’alimentació dels infants, que s’inicia després dels sis primers mesos d’alletament exclusiu.
Si bé poden haver-hi diferències individuals, després dels sis mesos la llet materna o de formulació en el seu defecte pot no ésser suficient per a satisfer tots els requeriments nutricionals dels nadons i nens petits, de manera que a partir d’aquest moment es comencen a introduir altres aliments L’equip de pediatria aconsellarà quan és el millor moment i amb quin aliment és convenient començar la diversificació alimentària, ja que això dependrà del grau de maduresa i desenvolupament de l’infant, i també de l’interès que demostri per tastar nous gustos i noves textures No obstant això, la…
potatge
Alimentació
Vianda variada i preparada.
Generalment és fet amb llegums secs, verdures i arròs com a components bàsics
Paginació
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- Pàgina següent
- Última pàgina