Resultats de la cerca
Es mostren 3 resultats
aliment no calòric
Alimentació
Aliment especialment preparat en la seva composició a fi que el valor calòric en aliments energètics sigui mínim, però que alhora proporcioni les quantitats necessàries de proteïnes i vitamines (nutrició dietètica).
La utilització primordial dels corresponents preparats comercials és en règims per a combatre l’obesitat dieta hipocalòrica
estomacal
Alimentació
Farmàcia
Substància que afavoreix l’acció digestiva i és adequada per a combatre la dispèpsia.
Robert Atkins
Alimentació
Dietètica
Medicina
Metge cardiòleg nord-americà.
Fou fundador i cap mèdic de The Atkins Center for Complementary Medicine de Nova York El 1951 es graduà a la Universitat de Michigan i el 1955 rebé el títol de metge de l’Escola de Medicina de la Universitat de Cornell Exercí la curació natural com a alternativa als medicaments farmacèutics i a la cirurgia en moltes malalties debilitants Se centrà en la importància d’una dieta apropiada juntament amb un reforç nutricional per a prevenir i combatre les malalties cardíaques, la diabetis i l’obesitat Escriví diversos llibres que promouen la nutrició amb el control dels glúcids i les…