Resultats de la cerca
Es mostren 524 resultats
butilhidroxianisol
Alimentació
Química
Sòlid incolor o lleugerament groguenc emprat com a additiu alimentari antioxidant en greixos i en aliments greixosos, productes de pastisseria i forneria, conserves, brous i sopes deshidratades i xiclets.
És termoestable i, per tant, pot ésser afegit a productes cuits al forn és actiu a concentracions d’entre 0,001 a 0,04% El seu ús és segur en les quantitats autoritzades és un dels antioxidants més usats
bismútic | bismútica
arsènic | arsènica
aurós | aurosa
arsenós | arsenosa
clorur de metilè
Química
Derivat clorat del metà que hom obté per cloració d’aquest.
Es presenta en forma de líquid incolor que bull a 39,75°C És emprat com a dissolvent de l’acetat de cellulosa, i en medicina, com a anestèsic
rutenós | rutenosa
iridio-
Química
Forma prefixada del mot iridi, que denota la presència d’aquest element.
bismutós | bismutosa
Química
Dit dels composts de bismut en què aquest funciona com a trivalent.
Paginació
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- Pàgina següent
- Última pàgina