Resultats de la cerca
Es mostren 7 resultats
trepat
Viticultura
Raïm negre produït pel cep trepat.
El raïm allargat, gros i atapeït, de gra gros, dóna vins de poc aroma De maduració tardana, és autòcton de la Conca de Barberà, on s'hi produeix
batista
Viticultura
Varietat de vinya conreada a les Balears.
El raïm és de gra negre, gros i dolç
malvasia
Viticultura
Raïm molt dolç i fragant, de grans grossos, tendres i ovoides.
És conreat especialment a la península Ibèrica, Grècia, Occitània i el sud d’Itàlia El nom prové del port del Peloponès de Monembasía , que els venecians anomenaven Napoli di Malvasia La producció catalana de malvasia devia ésser poc important, car el 1403 hom n'importava de Creta, bé que sembla que, avançat el s XV, ja n'exportava a Anglaterra A Mallorca i a Garraf s’acredità el raïm dit malvasia de gra gros
parellada
Viticultura
Raïm blanc de vinya parellada, de maduració tardana, gros, compacte i amb els grans grossos, esfèrics i de color verdós amb reflexos daurats i rosats.
calop
Viticultura
Varietat de cep d’origen francès molt conreat a Mallorca (Binissalem), productor de raïms de gra gros i de forma oval, destinats principalment al consum quan són frescs.
Hom en conrea de diverses menes calop blanc, calop rojal, calop vermell, calop negre, calop moscatell , etc