Resultats de la cerca
Es mostren 5 resultats
bistec

Bistec de vedella amb patates fregides
Allan Reyes (CC-BY-NC-ND 2.0)
Gastronomia
Tall (d’uns 100 a 200 g) de filet o fals filet de bou, de vedella, etc., per a coure a la graella o saltat a la planxa o fregit.
bistec tàrtar

Bistec tàrtar
(CC0)
Gastronomia
Massa de carn de vedella o bou picolada i assaonada de diverses maneres, servida crua.
bistec rus
Gastronomia
Massa de carn picolada, normalment barrejada amb ou i assaonada amb all, ceba, julivert, etc, de forma arrodonida i plana, que se serveix fregida o a la planxa.
hamburguesa

Varietat d’hamburgueses
© MPG
Gastronomia
Massa de carn picolada, de forma plana i ovalada.
Generalment és de carn de bou o de vedella, però també pot ser de porc o de pollastre D’origen alemany, també és anomenada bistec alemany o bistec d’Hamburg Fou portada als EUA pels emigrants alemanys el 1850, i al cap de pocs anys es convertí en l’arquetip de menjar americà La importància de l’hamburguesa en la cultura popular al segle XX deriva del fet que es troba a tot arreu, tant als restaurants com als establiments anomenats fast-food de menjar ràpid, molt estesos actualment, tant als EUA com a la resta del món Hom acostuma a menjar-la com a entrepà, sovint…
bitoc
Gastronomia
Bistec rus en forma de bola petita aplanada, que hom serveix acompanyat de ceba tallada fina i patates saltades.