Resultats de la cerca
Es mostren 7 resultats
brandada

Pebrots del piquillo farcits de brandada de bacallà
© MPG
Gastronomia
Plat preparat amb bacallà ben esmicolat, posat prèviament en remull amb alls, que es lliga amb oli d’oliva fins a aconseguir una pasta a la qual hom afegeix llet.
Es menja calent
consomé
Gastronomia
Brou que ha pres tot el suc de la vianda bullida per mitjà d’una cocció llarga i lenta.
Sovint hom hi afegeix xerès sec o rovell d’ou, i se serveix calent o fred, sol o amb carn a trossos petits, flam, formatge ratllat, galetetes salades, etc
frànkfurt

Entrepans de frànkfurt
© Corel
Gastronomia
Alimentació
Entrepà calent de salsitxa de Frankfurt, sovint acompanyat de quètxup, mostassa, etc., fet amb un panet allargat migpartit.
quiche

quiche
© Jon Sullivan
Gastronomia
Pastís salat farcit d’una barreja d’ous batuts, crema de llet, formatge i altres ingredients, que hom serveix generalment calent.
natxos

Natxos
Christian Schnettelker (CC BY 2.0)
Gastronomia
Plat consistent en xips de tortilla amb formatge fos calent per sobre i, sovint, altres ingredients, com ara xili de Jalapa, olives, etc., que se serveix com a aperitiu o entrant.
Els natxos es poden convertir en un plat principal en incloure-hi altres ingredients, especialment carn, més formatge, crema agra, guacamole i alguna salsa Són un plat de la cuina tex-mex que s'ha popularitzat arreu
‘fondue’ de carn

'fondue’ de carn
Jeff (CC BY-ND 2.0)
Gastronomia
Plat a base de carn (vedella i bou, sobretot; però també, sovint, pollastre, llom de porc, salsitxes, etc.) tallada a daus, que hom cou en oli mantingut calent en el cassó d’una fondue i que hom consumeix acompanyada de salses i de condiments diversos.
pizza

Pizzes
© Corel
Gastronomia
Plat d’origen italià, preparat a base de massa de pa (amb oli d’oliva), estesa, de forma generalment circular, coberta de salsa de tomàquet i mozzarella
, a més de gran varietat d’altres ingredients i diversitat de condiments (orenga, sobretot), cuita en un forn molt calent.