Resultats de la cerca
Es mostren 7 resultats
pita

Entrepà de pita
kirchu (CC BY-ND 2.0)
xauarma

Entrepà de xauarma
Alex Kehr (CC BY 2.0)
Gastronomia
Entrepà, generalment de pa de pita, de xauarma acompanyat d’amanida.
hamburguesa

Varietat d’hamburgueses
© MPG
Gastronomia
Massa de carn picolada, de forma plana i ovalada.
Generalment és de carn de bou o de vedella, però també pot ser de porc o de pollastre D’origen alemany, també és anomenada bistec alemany o bistec d’Hamburg Fou portada als EUA pels emigrants alemanys el 1850, i al cap de pocs anys es convertí en l’arquetip de menjar americà La importància de l’hamburguesa en la cultura popular al segle XX deriva del fet que es troba a tot arreu, tant als restaurants com als establiments anomenats fast-food de menjar ràpid, molt estesos actualment, tant als EUA com a la resta del món Hom acostuma a menjar-la com a entrepà, sovint acompanyada de…
falàfel

Falàfel
stu_spivack (CC BY-SA 2.0)
Gastronomia
Entrepà, generalment de pa de pita, de falàfel acompanyat d’amanida.
frànkfurt

Entrepans de frànkfurt
© Corel
Gastronomia
Alimentació
Entrepà calent de salsitxa de Frankfurt, sovint acompanyat de quètxup, mostassa, etc., fet amb un panet allargat migpartit.
xauarma

Xauarma
ActiveSteve (CC BY-ND 2.0)
Gastronomia
Carn marinada, generalment de be, que es cou en un ast vertical que es fa girar, i que se serveix tallada a tires, sovint com a farciment d’entrepà, típica del Pròxim Orient.
durum
Gastronomia
Entrepà en forma de rotlle elaborat amb una base rodona i molt fina de pa alís amb la qual s’emboliquen ingredients diversos, generalment carn cuita i hortalisses crues, acompanyats sovint d’una salsa picant, típic de Turquia.