Resultats de la cerca
Es mostren 5 resultats
tamari

Tamari
Gastronomia
Salsa elaborada a partir de soia fermentada submergida diverses vegades en aigua i sal en un procés que pot arribar a durar fins a dos anys.
La varietat anomenada shoyu també té com a ingredient blat o ordi torrat Actualment, es troben al mercat varietats a preus assequibles i de menys qualitat produïdes a partir de farina de soia i que contenen colorant de caramel, xarop de blat de moro o altres edulcorants, extracte de malta i sal, que no han sofert cap procés de fermentació
taco

Tacos
thepismire (CC BY-NC-ND 2.0)
Gastronomia
Menja típica de Mèxic que consta d'una tortilla de blat de moro enrotllada amb algun ingredient a l'interior com ara pollastre, vedella, pebrots, etc.
xip de tortilla
cuscús

Cuscús amb pollastre i verdures
© MPG
Gastronomia
Plat típic d’Àfrica del Nord, preparat amb sèmola de blat de moro o d’arròs i carn en petits bocins (moltó, pollastre, etc), amb possibilitats d’addició de mantega, sal, cigrons, carxofes, etc.
tortilla
Gastronomia
Coca de forma circular molt prima, elaborada habitualment amb una massa de blat de moro, que es cou sobre una superfície calenta i es menja sola o farcida amb diversos ingredients, típica de Mèxic i de l’Amèrica Central.
El seu nom prové del castellà