Resultats de la cerca
Es mostren 16 resultats
licor
Begudes destil·lades
Beguda alcohòlica aromatitzada i dolça, preparada per maceració, infusió o destil·lació de materials vegetals amb alcohol, o bé per addició a alcohols d’extrets aromàtics, essències o aromes.
Els licors són edulcorats amb sucres naturals, acolorits o no De composició diversa, el contingut alcohòlic és superior a 30°, i el contingut en sucre, molt variable, és superior al 2% Hi ha una gran varietat de licors, amb noms diversos, que sovint fan referència al lloc d’origen o a la planta de la qual hom parteix anís, chartreuse , curaçao , menta, ratafia, etc Llur elevada concentració alcohòlica, el contingut en alcohols superiors i les essències els fan, en cas d’abús, més tòxics que les altres begudes alcohòliques vi i aiguardent L’elaboració dels licors destillats als Països Catalans…
crema de licor
Begudes destil·lades
Licor que té una quantitat de sucre superior al 30 per cent.
Hom el considera un producte intermedi entre els licors i els productes de confiteria Algunes cremes de licor de cafè, cacau, whisky, etc contenen, a més, crema de llet
cointreau

Ampolla de licor cointreau
Begudes destil·lades
Nom registrat del licor d’origen francès en el qual la taronja amarga macerada és un dels principals components.
anisat
Begudes destil·lades
Dit del licor compost d’alcohol, essència d’anís i sucre.
rosolis
Begudes destil·lades
Licor compost d’aiguardent, sucre i un ingredient aromàtic (canyella, anís).
armanyac
Begudes destil·lades
Licor espirituós d’imitació elaborat macerant regalèssia i realitzant ulteriors operacions.
licorós | licorosa
Begudes destil·lades
Que és ric en alcohol, que té l’aspecte, el tast, etc, d’un licor.
mirin
Begudes destil·lades
Gastronomia
Licor fet d’arròs glutinós, de gust dolç i graduació alcohòlica baixa, que s’utilitza en la cuina japonesa.
patxaran
Begudes destil·lades
Licor típic de Navarra fet amb anís i aranyons, d’una graduació entre 24 i 30 graus d’alcohol.