Resultats de la cerca
Es mostren 2 resultats
cabrales

Cabrales
© MPG
Alimentació
Formatge semidur, elaborat principalment a Astúries (rep el nom del municipi de Cabrales), amb llet de vaca i a vegades d’ovella i cabra, d’aroma intensa i una mica picant.
La seva maduració, causada per fongs, dura de 30 a 40 dies i té lloc en coves naturals a 5-10°C
Alimentació 2019
Alimentació
Brot de listeriosi per consum de carn entatxonada Carn entatxonada, l’aliment que a l’estiu del 2019 va provocar un brot de listeriosi a Andalusia El passat mes d’agost les autoritats sanitàries de la comunitat autònoma d’Andalusia van notificar un brot de listeriosi, una intoxicació alimentària provocada pel bacteri Listeria monocytogenes i associada al consum de carn entatxonada en castellà, carne mechada , de la marca La Mechá, comercialitzada gairebé totalment a Andalusia, encara que també s’havia distribuït a Madrid, Extremadura, Castella-la Manxa i les illes Canàries Al llarg dels…