Resultats de la cerca
Es mostren 44 resultats
caputxino
Alimentació
Cafè amb llet escumosa o nata batuda, empolsat sovint amb xocolata.
crepera
Alimentació
Planxa metàl·lica, sovint elèctrica, o paella molt plana per a fer creps.
ensalada niçarda

Amanida niçarda
CCMA
Alimentació
Amanida composta per enciam, api, olives, etc, amb anxoves, tonyina i sovint ou dur.
potaco
Alimentació
Guisat compost de patates, pebrot, tomàquet i altres hortalisses, sovint acompanyat de carn, d’espineta, etc.
frànkfurt

Entrepans de frànkfurt
© Corel
Gastronomia
Alimentació
Entrepà calent de salsitxa de Frankfurt, sovint acompanyat de quètxup, mostassa, etc., fet amb un panet allargat migpartit.
marshmallow
Alimentació
Mena de caramel bla, preparat amb sucre, aigua i crémor tàrtar, batuts enèrgicament, i sovint aromatitzat i acolorit.
És un producte propi de la confiteria anglesa
envasadora

Màquina envasadora de productes alimentaris en recipients de plàstic
© Fototeca.cat
Alimentació
Tecnologia
Transports
Màquina automàtica per a omplir, tancar i sovint etiquetar un envàs determinat (bosses de paper o de plàstic, pots, etc).
Per a matèries pulverulentes o en pasta és freqüent un sistema d’envasament que consisteix a aspirar el producte per un cilindre que bascula i expulsa la càrrega mitjançant un èmbol, i retorna després a la posició inicial hom aconsegueix la variació de la càrrega graduant el recorregut de l’èmbol Per a matèries que flueixen per llur propi pes, hom empra generalment màquines amb aparell mesurador de volum o pesador, alimentat de manera intermitent amb el material a envasar i que, un cop seleccionada la quantitat necessària, la buida dins l’envàs ja preparat En certes tècniques d’envasament de…
alga de mar
Alimentació
Botànica
Planta fanerògama herbàcia, de la família de les potamogetonàcies, de fulles llargues que poden arribar a fer un metre i molt estretes; flors masculines i femenines arrenglerades en un espàdix linear.
Viu als fons marins litorals, i sovint, com el nom vulgar ja indica, hom la pren per una alga
panel de degustadors
Viticultura
Alimentació
Mostra de degustadors que avalua conjuntament, sovint amb un tractament estadístic dels seus judicis, la qualitat d'un o més vins.
Té com a objectiu millorar l’eficiència econòmica de l’empresa sense els inconvenients propis de les deslocalitzacions que s’han fet habitualment a països llunyans, com són els desplaçaments llargs, la diferència horària i les diferències culturals
cabdell

Cabdells
Yoni Vargas (cc-by-nc-4.0)
Botànica
Alimentació
Varietat cultivada de l’enciam, de la família de les asteràcies o compostes, que es caracteritza per tenir les fulles disposades en una roseta, més aviat petita, molt densa i apinyada.
Es menja en amanida En els receptaris sovint es recomana preparar-lo acompanyat d’anxoves de l’Escala i una vinagreta