Resultats de la cerca
Es mostren 64 resultats
àpat
Esmorzar, dinar o sopar per a celebrar una festa, un aplec, etc, en honor d’algú o d’alguna cosa.
àpat
Cadascuna de les menjades duna certa importància que hom fa diàriament a hores fixes: l’esmorzar, el dinar, el sopar.
àpat fred
Àpat lleuger, normalment a base de menges fredes, que hom fa en comptes del dinar, en acabar una cerimònia, durant una recepció, etc.
tiberi
Àpat suculent.
àgape
Àpat d’amics.
tec
Àpat abundós i bo.
sopar
Àpat que hom fa al vespre.
còctel de gambes

Còctel de gambes
calafellvalo (CC BY-NC-ND 2.0)
Gastronomia
Preparació culinària que consta d’una barreja de peix i de marisc (o només de gambes), bullits i esmicolats, que se serveix en un bol o en una copa especial de doble fons damunt una capa d’enciam tallat menut i s’amaneix amb una salsa rosa a base de maionesa i quètxup.
S’acostuma a servir fresc al començament d’un àpat
Paginació
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- Pàgina següent
- Última pàgina