Resultats de la cerca
Es mostren 4 resultats
maltol
Alimentació
Química
Substància fragant i de tast característic, extreta de l’escorça del làrix.
Es fon a 161-162°C i és soluble en aigua calenta Hom l’empra com a additiu alimentari reforçador del gust
guanilat sòdic
Alimentació
Sal sòdica de l’àcid guanílic.
Es forma en el múscul per degradació dels àcids ribonucleics La indústria alimentària l’obté per degradació enzimàtica dels àcids ribonucleics del llevat posteriorment, hom el purifica És un additiu legalment acceptat que hom utilitza com a portador i reforçador de l’aroma càrnia en productes alimentaris
fonocardiografia
Mètode que té per objecte d’enregistrar gràficament els sorolls cardíacs gràcies a la transformació de les vibracions en energia elèctrica mitjançant un micròfon reforçador i un oscil·lògraf de mirall.
Permet d’objectivar l’existència de sorolls cardíacs imperceptibles a l’oïda humana i de precisar durant el cicle cardíac el moment que es produeixen
reforç
Psicologia
Dins la tècnica d’adquisició d’un reflex condicionat, modificació de la força de connexió entre un estímul i una resposta mitjançant la presentació d’un estímul adequat, anomenat agent reforçador.