Resultats de la cerca
Es mostren 3 resultats
rancificació
Química
Procés mitjançant el qual un greix esdevé ranci.
Des d’un punt de vista químic, la rancificació implica processos d’autooxidació que afecten principalment les insaturacions presents en les restes àcides de la molècula
cafè soluble
Alimentació
Cafè que hom usa per a preparar la beguda amb la simple addició d’aigua.
Generalment són unes pólvores més o menys fines obtingudes per extracció a partir dels grans de cafè torrats i mòlts normal, torrefactes o descafeïnats Aquest extret és sotmès a deshidratació, per polvorització o per liofilització, i posteriorment hom l’aglomera per a millorar-ne la solubilitat Els components aromàtics propis del cafè torrat poden ésser separats abans de l’assecatge i reincorporarts en el moment de l’envasatge per tal d’evitar llur pèrdua durant el procés de transformació L’envasatge es realitza en una atmosfera de nitrogen amb la finalitat de conservar l’aroma del producte i…
ranci | rància
Química
Dit d’una substància greixosa que, alterant-se químicament, adquireix una olor i un sabor especials, desagradables (rancificació).