Resultats de la cerca
Es mostren 4 resultats
anàlisi sensorial
Alimentació
Anàlisi de la palatabilitat d’un aliment portada a terme per tastadors experts o bé per representants del consumidor mitjà.
Té per finalitat de comprovar la constància de l’aroma, del gust i de la textura de l’aliment, avaluar-ne els ingredients o bé estudiar la qualitat i el possible èxit comercial d’un producte La formació dels qüestionaris, les condicions personals capacitat sensorial dels tastadors, les condicions ambientals llum, temperatura i la interpretació dels resultats han d’ésser molt estudiades per tal que les dades obtingudes tinguin validesa més o menys general
poder d’amargor
Alimentació
Mesura del tast amarg d’una substància per comparació amb unes altres, feta per tastadors.
escala hedònica
Alimentació
Escala que expressa el nivell de qualitat dels aliments, referit als caràcters sensorials i a l’acceptació, segons resultats fornits per diversos tastadors.
Hi ha escales hedòniques simples 3 punts i de més elaborades
mètode del perfil d’aroma
Alimentació
Mètode semiquantitatiu d’avaluar l’aroma d’aliments mitjançant tastadors que analitzen sensorialment els factors que la integren, els seus components i la seva intensitat.