Resultats de la cerca
Es mostren 6 resultats
braó
Anatomia animal
En els quadrúpedes, part de la cama que va des del turmell fins a un quart de la cuixa.
braó
Anatomia animal
En l’home, part del braç compresa entre l’espatlla i el colze, és a dir, el braç pròpiament dit.
braoner | braonera
cuina
© Corel - John McQuarrie
Gastronomia
Art de preparar els aliments segons tradició o noves combinacions.
Pot ésser interpretat com una forma instintiva i avial d’adaptació de la dieta en funció de les disponibilitats i necessitats alimentàries, amb introducció de factors imaginatius Així, cada país desenvolupa, segons les primeres matèries disponibles i d’acord amb la seva mentalitat, combinacions culinàries específiques A Europa hom pot distingir el sector nòrdic, caracteritzat per la cuina de la mantega, l’ús de la cervesa com a beguda i els productes fumats, i el mediterrani, que utilitza respectivament oli d’oliva, vi i productes conservats per salaó A França, el desenvolupament de la…