Resultats de la cerca
Es mostren 32 resultats
sidra
© Corel
Alimentació
Beguda alcohòlica, de color ambrat, resultat de la fermentació total o parcial del most de poma, el qual és obtingut per trituració, premsatge i difusió o centrifugació, i posteriorment és sulfitat i clarificat amb bentonita o pectasa.
Conté els productes normals de la fermentació alcohòlica alcohols, àcids orgànics, diòxid de carboni i els propis d’un suc vegetal pectines, àcid màlic, polifenols, substàncies nitrogenades, minerals El seu contingut d’alcohol és de 5-6% i el de sucres és de 0,7-2%
sidra endolcida
Ampolla de sidra endolcida
Alimentació
Barreja de sidra natural, piquetes de poma o most de poma (o ambdues coses alhora) amb sucre.
sidra aixampanyada
Alimentació
Sidra natural embotellada, amb sucre i diòxid de carboni incorporats.
sidra escumosa
Alimentació
Sidra a la qual hom ha afegit sucre o xarop i que ha produït diòxid de carboni per una fermentació en l’ampolla o recipient tancat.
Corvera de Asturias
Municipi
Municipi de la comunitat autònoma d’Astúries, situat entre Avilés i Gijón.
Elaboració de sidra i indústria làctia i siderúrgica
Usurbil
Municipi
Municipi de Guipúscoa, País Basc, drenat per l’últim tram del riu Oria, prop de Sant Sebastià.
Centre industrial fabricació de cautxú, filats, arts gràfiques, elaboració de sidra i xacolí
Nava
Municipi
Municipi de la comunitat autònoma d’Astúries, situat a l’E d’Oviedo i drenat pel Piloña.
És un terme dedicat principalment a l’agricultura de regadiu i a la ramaderia Hi ha indústries derivades i n'ha estat tradicional l’elaboració de sidra
vi
Alimentació
Qualsevol suc vegetal fermentat.
Entre els més coneguts hi ha el vi de fruites , com la sidra, la llet de coco, el vi de prunes, etc, i el vi de palma o lagmi, obtingut del suc de la palmera datilera
Villaviciosa
© Jaume Ferrández
Municipi
Municipi d’Astúries.
Situat al fons de la ria del mateix nom, a 43 km d’Oviedo Port pescador i centre agrícola i comercial, té indústria derivada de la seva riquesa principal les pomes, sobretot d’elaboració de la sidra