Resultats de la cerca
Es mostren 9 resultats
panet al vapor xinès
Gastronomia
Panet de farina de blat característic del nord de la Xina, sense crosta i de textura suau i esponjosa, que s’elabora coent la pasta al vapor.
dim sum
© Matteo J.K. Mihn
Gastronomia
Farcellet individual típic de la cuina xinesa que es cou al vapor o es fregeix i se serveix com a aperitiu.
cocota
Gastronomia
Cassola rodona o ovalada, de parets altes i amb dues nanses, que disposa d’una tapadora generalment amb una obertura que permet la sortida del vapor.
arrossera
Gastronomia
Aparell en forma d’olla, generalment elèctric, destinat a la cocció de l’arròs, que funciona amb molt poca aigua, aprofitant el vapor que s’hi condensa.
farcellet de brou xinès
Gastronomia
Peça de pasta de la cuina xinesa en forma de farcellet, elaborada amb farina de blat i aigua i farcida de gelatina de brou i carn, generalment de porc, que es consumeix cuita al vapor.
cistellet farcit xinès
Gastronomia
Peça de pasta de la cuina xinesa en forma de cistell petit, elaborada amb farina de blat i aigua i farcida amb una barreja de carn de porc, gambes i verdura, que hom consumeix cuita al vapor.
farcellet xinès
Gastronomia
Peça de pasta fina de la cuina xinesa en forma de farcellet o d’anella, elaborada amb farina de blat i aigua i farcida amb una barreja de carn, generalment de porc, gambes i verdura, que es consumeix bullida, sovint en sopes, al vapor o fregida.
cresta xinesa
Gastronomia
Cresta típica de la cuina xinesa elaborada amb farina de blat i aigua i farcida amb una barreja de carn de porc, vedella o pollastre, o també de gambes o peix, i verdura, que hom consumeix bullida, al vapor o fregida i generalment acompanyada de salsa de soia.