TEMES

Divulcat visita l'Institut de Microelèctronica de Barcelona (IMB-CNM)

Aquest 26 de març vint-i-cinc persones vam visitar les instal·lacions de l'Institut de Microelectrònica de Barcelona (IMB-CNM, CSIC), en el marc d’una activitat organitzada per Divulcat.

Aquesta ha estat la tercera activitat presencial que promou Divulcat amb la finalitat de divulgar la ciència i la tecnologia, l’objectiu específic del projecte.

En aquesta visita a l'Institut de Microelectrònica hem comptat amb la guia dels enginyers Jordi Sacristán i Pep Cirera.

Amb ells hem pogut conèixer i descobrir la història de la micro i la nanoelectrònica, les seves aplicacions i el seu futur, i de manera concreta el treball que es duu a terme en l'Institut, dins de la Sala Blanca. També vam poder passejar pel petit museu de màquines antigues.

visita2.jpg

Des de Divulcat donem les gràcies a l'IMB-CNM i a tots els participants per fer d’aquesta visita una experiència molt satisfactòria.

Ens continuareu trobant a Divulcat, on podeu llegir els interessants articles que publiquen més de 50 investigadors dels Països Catalans. Si no voleu perdre-us-en cap, també us podeu subscriure al butlletí, on a més anirem anunciant les properes activitats que estem preparant.

Contacta amb Divulcat