Resultats de la cerca
Es mostren 8 resultats
pirineus
vaca
![](/sites/default/files/media/FOTO/vaca pirinenca.jpg)
Vaca bruna dels Pirineus
© Guillem Verger
safrà de muntanya
![](/sites/default/files/media/FOTO/XEVIVARELA_3066902814_f65a06808e_b.jpg)
safrà de muntanya
© Xevi Varela
safrà bord
safrà bord
© Fototeca.cat
formatge
![](/sites/default/files/media/FOTO/GEC0109843_COREL3368.jpg)
Taula de formatges
© Yana - Fotolia.com
patrimoni cultural immaterial
![](/sites/default/files/2022-11/patrimoni_immaterial3.png)
Logo del patrimoni cultural immaterial de la UNESCO
UNESCO
conserva
Envasament de conserves d’anxoves
© Fototeca.cat
carn
![](/sites/default/files/media/FOTO/CARN.jpg)
Categoria de les diverses peces de la carn de boví i porcí. Boví. Extra: 1 filet; 2 mitjana. Primera: 3, tall rodó de la cuixa; 4 culata; 5 cap de mort; 6 crostó; 7 tapa plana. Primera B: 8 jarret; 9 culata d’espatlla; 10 llata; 11 tall rodó d’espatlla; 12 filet de llonzes; 12 peixet. Segona: 14 revés d’espatlla; 15 jarreta; 16 conill; 17 papada; 18 coll. Tercera: 19 falda i cap de costella; 20 pit i cap de costella; 21 cua. Porcí. Extra: 1 llom; 2 filet. Primera: 3 carn magra (cuixa); 4 llonzes. Segona: 5 carn magra (espatlla); 6 llonzes de coll. Tercera: 7 cansalda viada; 8 peu; 9 garró; 10 morro; 11 orelles; 12 galtes; 13 papada; 14 costelles
© Fototeca.cat